16.03.2014

NEDEN YAZIYORUM?

         Hayatın her detayına ve zamanın ruhuna pazarlama profesyoneli gözüyle bakmayı ve bunlardan mesleğim ile ilgili bol bol dersler çıkarmayı seven biri olarak sahip olduğum fikir ve düşünceleri her türlü eleştiri ve yoruma açık olarak dile getirmek ve daha fazla şey öğrenebilmek adına bu bloğu hayata geçiriyorum. Satış, pazarlama, marka yönetimi, reklam ve halkla ilişkiler gibi alanlarda gerçek anlamda uzman olabilmek gerçekten çok zor olup yılların tecrübesini gerektiriyor. Nitekim bu blog da kendimi uzman olarak gördüğümden ötürü değil, önümde öğrenilmesi gereken bir derya olduğunun farkında olarak mevcut bilgi çağında düşünmek, sorgulamak ve strateji üretebilmek için atılmış bir adımdır.
Bu blogta fikir ve düşüncelerimi dile getirirken kendimi ve yıllardır içinde bulunduğum satış ve pazarlama sektörünü de yapıcı bir şekilde eleştirmeyi ihmal etmeyeceğim. İnternette yer alan ve sadece bilgi ileten yüzlerce pazarlama bloğundan bilgiyi üreterek ve sorgulayarak farklılaşmayı ve öz eleştiri yaparak sürekli gelişimi kendime misyon olarak belirlediğimi de ifade etmek istiyorum.
            Umarım bu konuda bir fark yaratmayı ve bir nebze de olsa çok sevdiğim ülkemin insanlarına fayda sağlayacak bilgiyi üretmeyi başarabilirim.
Saygılarımla,
Fatih YILDIZ

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder